Musical Judas

Musical Judas
Judas: Noem deze naam en de beeldencarrousel begint te draaien. Onbetrouwbaar, oplichter, geldwolf en natuurlijk verrader. Dit zijn maar enkele woorden die wij aan ‘een Judas’ zullen koppelen. We kennen daarnaast ook vele uitdrukkingen, zoals een ‘Judaskus, Judasgeld of een Judasrol’. Zonder uitzondering zijn deze allemaal negatief bedoeld. Maar waarom is dit? Natuurlijk hoort bij de dood van Jezus van Nazareth een dader en over de geschiedenis is er weinig te zeggen dat Judas onschuldig maakt, maar heeft u er al eens over na gedacht wááróm Judas deed wat hij deed?
Wie is Judas eigenlijk?
In de Musical beleeft u het verhaal van Judas en zult u er achter komen waarom hij koos voor het pad dat hij, vanaf zijn geboorte tot  aan zijn dood bewandelde.
Wie waren zijn ouders en wat deden zij, misschien wel verkeerd? En hoe was zijn jeugd? Was hij populair in zijn dorp of was hij juist een ‘’rare’’ en een vreemdeling?
Hoe kwam Judas in de woestijn en uiteindelijk bij Jezus terecht? Welke cruciale keuzes heeft Judas moeten maken in zijn leven en hoe is hij hier mee omgegaan? Al deze vragen en nog vele anderen zullen beantwoord worden in de musical “Op zoek naar Judas’’. Kaartverkoop: www.musicaljudasbreda.nl
terug