Catechese Catechese

Voor de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool wordt sinds enkele jaren basiscatechese aangeboden.
Een modern leer- en doeprogramma rond basisbegrippen van kerk, Bijbel en geloof. De basiscatechese wordt meestal gegeven op dinsdag- en donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur in de Lucaskerk.

Voor de jongeren van 12/13 jaar tot 15/16 jaar is de catechese op een doordeweekse avond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Lucaskerk.

Voor jongelui van 15/16 jaar tot 18 jaar is er meestal op dezelfde avond catechisatie van 20.00 uur tot 21.00 uur. Ook in de Lucaskerk.
Deze catechisatiegroepen hebben meer het karakter van gespreksavonden, waarin we samen zoeken naar wat bij jongeren en geloven past.

Voor eventuele vragen kunt u per mail contact opnemen met de predikant door op deze link te klikken: