(Kinder)Kerstnachtviering (Kinder)Kerstnachtviering

Kinderkerstnachtviering

Op kerstavond (meestal om 18.30 uur) is er voor de kinderen met hun ouders/grootouders en andere belangstellenden aan het begin van de avond een kinderviering met samenzang van bekende (kinder)kerstliederen met een collecte voor de adoptiekinderen van de diaconie van de Lucaskerk. Per januari 2017 ondersteunen wij als Gemeente een nieuw (adoptie)sponsorkind via de organisatie: “Red een kind”. Haar naam is Sandrine Umuhoza, een meisje van 7 jaar uit Rwanda. Onze bijdragen worden besteed aan een programma waar ook Sandrine en haar familie aan deelnemen. Het programma is erop gericht dat kinderen veilig en gezond opgroeien, dat zij naar school kunnen en dat ouders voldoende inkomen verdienen om hun gezin te onderhouden. Op het prikbord in de ontmoetingsruimte vindt u een foto van Sandrine met informatie over haar en haar familie.

Kerstnachtviering

De kerstnachtviering wordt met samenzang van oude en nieuwe liederen, vaak met medewerking van de Cantorij van de Lucaskerk  en soms van andere solisten (vocaal en instrumentaal), gehouden rond 22.00 uur.
Zie ook de agenda van de vieringen op deze site.